διάσημοι με ψωρίαση vol.2

Διάσημοι με ψωρίαση volume «2»

Η συχνότητα της ψωρίασης στον γενικό πληθυσμό είναι 1 % έως 3%. Η μεγαλύτερη συχνότητα παρατηρείται στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Φυσικά από τη νόσο δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν ούτε οι διάσημοι.

Εδώ είναι οι ιστορίες 5 ακόμα διάσημων προσώπων με ψωρίαση που έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια και έχουν θριαμβεύσει:

 

Phil Mickelson - Διάσημοι με ψωρίασηPhil Mickelson

Ο παγκοσμίας κλάσης παίκτης του γκολφ Phil Mickelson, υποφέρει από ψωριασική αρθρίτιδα, αλλά δεν αφήνει τον πόνο, τη δυσκαμψία και το πρήξιμο να επηρεάσουν το παιχνίδι του.

 

Jessica Wright - Διάσημοι με ψωρίασηJess Wright

Η Jess Wright στην καθημερινότητά της με την ψωρίαση, αποκαλύπτει πώς αισθανόταν «μοναχική και απομονωμένη». «Η ψωρίαση δεν επηρεάζει μόνο τον τρόπο που φαίνεστε σωματικά. Έχει επίσης ένα τεράστιο συναισθηματικό αντίκτυπο, όμως εγώ, έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου και το να ζεις με ψωρίαση δεν πρέπει να σε κρατάει πίσω». Η Jess λέει ότι παρατηρεί φλεγμονές στο δέρμα της όταν αγχώνετε ή μετά από ένα σοκ. » Η ψωρίαση μου είναι χειρότερη το χειμώνα, όταν ο καιρός είναι κρύος» λέει.

 

Dara Torres - Διάσημοι με ψωρίασηDara Torres

Η κολυμβήτρια Dara Torres έχει κερδίσει 12 μετάλλια σε πέντε διαφορετικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει επίσης ψωρίαση. Η Torres έχει βρει ότι το χλώριο στις πισίνες βοηθά πραγματικά την κατάστασή της, αν και άλλοι με ψωρίαση βρήκαν τα χημικά της πισίνας ερεθιστικά. Μέρος της αποστολής της είναι να ενημερώσει και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν χρειάζεται να κρατούνται έξω από την πισίνα, είτε επειδή είναι αυτό-συνειδητοί είτε επειδή οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κολλάει. «Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική, είναι μια σοβαρή ασθένεια», λέει σε μια δημόσια ανακοίνωση της.

 

Stacy London - Διάσημοι με ψωρίασηStacy London

Η Ψωρίαση της Stacy London ήταν τόσο έντονη σαν παιδί που έπρεπε να την κρύβει με τα μαλλιά της και να φοράει ζιβάγκο και μακριά παντελόνια μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Ένιωθε σαν ένα «τέρας». Έτσι, μπήκε στην μόδα με όμορφα στολίδια για να της ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή. «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σχετικά με το τι έχω περάσει, αυτά έχουν συγχωνευτεί σίγουρα με τη φιλοδοξία μου να γίνω σοφότερη στη σταδιοδρομία μου και να δημιουργήσω ένα νέο στυλ που βασίζεται στην αυτό-εκτίμηση,» λέει στην ιστοσελίδα της.

John Updike - Διάσημοι με ψωρίασηJohn Updike

Μια δια βίου μάχη με τη ψωρίαση ενέπνευσε τη φαντασία του μυθιστοριογράφου John Updike. Στην πραγματικότητα, οι αναγνώστες του πρέπει να ευχαριστούν την ψωρίαση γιατί χάρης αυτήν έγινε ένας τόσο μεγάλος συγγραφέας. Επειδή είχε πρόβλημα με το δέρμα του δεν ήθελε να ακολουθήσει κάποιο επάγγελμα στο οποίο θα χρειαζόταν να φαίνετε και έτσι αποφάσισε να γίνει συγγραφέας για να παραμείνει αόρατος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά το παρακάτω *