Διάσημοι με ψωρίαση vol.3

Διάσημοι με ψωρίαση volume «3»

Η ψωρίαση δεν κοιτάει ηλικία, φύλο, εθνικότητα και οικονομική κατάσταση. Εδώ είναι οι ιστορίες 5 ακόμα διάσημων προσώπων με ψωρίαση:

Britney Spears, διάσημοι με ψωρίασηBritney Spears

Η Pop Star φαίνεται να έχει ψωρίαση και προφανώς έχει υποφέρει από την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φουντώνει μόνο όταν είναι κάτω από μεγάλη πίεση . Μια πηγή δήλωσε πως δεν μπορεί να σταματήσει να ξύνετε και να πειράζει τις ερεθισμένες περιοχές. Έχει μια κρέμα δέρματος για την ψωρίαση, αλλά λέει πως καίει και την ενοχλεί και έτσι την σταμάτησε.

 

Art Garfunkel, διάσημοι με ψωρίασηArt Garfunkel

Ο άνθρωπος, ο οποίος με τον Paul Simon, έφερε τα κλασσικά της δεκαετίας του ’60 «Bridge Over Troubled Water» και «Feelin’ Groovy», έχει επίσης ψωρίαση. Σε μια περιοδεία συναυλιών του στο Ισραήλ, ο Garfunkel έκανε μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα βρίσκοντας ανακούφιση και θεωρώντας πως το αλμυρό νερό είναι πολύ καλό για το δέρμα, θεραπευτικό και όμορφο.

Liam Gallagher, διάσημοι με ψωρίασηLiam Gallagher

Ο Rocker Liam Gallagher πάσχει και αυτός από ψωρίαση. Η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί τόσο πολύ που ένας οπαδός του, μπέρδεψε τις νιφάδες του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής του, με κοκαΐνη. Το πρώην αστέρι των « Oasis » αποκάλυψε ότι η διαταραχή του δέρματος έχει εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα.

 

Jerry Mathers, διάσημοι με ψωρίασηJerry Mathers

Ηθοποιός σε σειρές, ταινίες και στο θέατρο, με μια σχετικά ήπια μορφή ψωρίασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέφυγε από την ταλαιπωρία και την αμηχανία που συνοδεύουν πιο σοβαρές εκδηλώσεις της νόσου. «Η ψωρίαση φαίνεται αστεία για τους ανθρώπους που δεν την έχουν», είπε σε μια συνέντευξη του. «Αλλά δεν είναι καθόλου αστείο γι’ αυτούς που την έχουν».

Mabelynn Capeluj, διάσημοι με ψωρίασηMabelynn Capeluj

Η Μις Καλιφόρνια το 2013, είχε διαγνωστεί με ψωρίαση, όταν ήταν 16 ετών. Την πείραζαν και την εκφόβιζαν στο σχολείο. Πήγε στον πρώτο της διαγωνισμό ομορφιάς σε ηλικία 18 ετών για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Τώρα είναι μέρος της ζωής της η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την ασθένεια. «Η ψωρίαση με έκανε δυνατότερο και καλύτερο άνθρωπο, ανεξάρτητο, συγκεντρωμένο και σκληρά εργαζόμενο».

Μία απάντηση στο “Διάσημοι με ψωρίαση volume «3»”

  1. Όπως κατάλαβα η ψωρίαση δεν έχει όρια και φραγμούς. Απλά οι διάσημοι έχουν και ένα άγχος παραπάνω, πως θα τους δει ο κόσμος και οι θαυμαστές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά το παρακάτω *