ψωρίαση χωρίς φάρμακα

Ψωρίαση χωρίς φάρμακα

Η διατροφική παρέμβαση πρέπει πάντα να δοκιμαστεί, πριν από τη χρήση ισχυρών και δυνητικά επικίνδυνων φαρμάκων, που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Η διατροφή είναι ένα ισχυρό και ασφαλές εργαλείο για την πρόληψη και την αγωγή αυτοάνοσων ασθενειών.

pills - ψωρίαση χωρίς φάρμακα
Παρά το γεγονός ότι η ψωρίαση έχει μια γενετική συνιστώσα (περίπου το ένα τρίτο των ασθενών έχουν οικογενειακό ιστορικό), επηρεάζεται επίσης από το τι τρώμε. Εκείνοι που τρώνε πράσινα λαχανικά, καρότα, ντομάτες και φρέσκα φρούτα είναι λιγότερο πιθανό να εκδηλώσουν ψωρίαση. Το οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να μειωθεί από αυτές τις πλούσιες αντιοξειδωτικές τροφές, πιστεύεται ότι συμβάλει στην φλεγμονή του δέρματος στην ψωρίαση. Επιπλέον, τα συμπτώματα της ψωρίασης έχουν δείξει να βελτιώνονται με τη χρήση διαιτητικών μεθόδων σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

Αυτό το υγιές πρωτόκολλο προάγει τη μακροζωία, καθώς ομαλοποιεί τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Φυσικές μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν να ηρεμήσει η φλεγμονή στο σώμα σας και να μειώσει ή ακόμα και να εξαλείψει την ανάγκη σας για φάρμακα:

1. Χυμοί από φρέσκα λαχανικά
2. Προβιοτικά συμπληρώματα.
3. Ιχθυέλαιο
4. Φυτικά βασισμένη διατροφή
5. Αποφυγή αλάτι, σιτάρι και έλαια

λαχανικά ψωρίαση χωρίς φάρμακα
Χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, πολλοί ασθενείς που υπέφεραν από την ψωρίαση έχουν τώρα επανέλθει και είναι απαλλαγμένοι από την ασθένεια, καθώς και από τις τοξικές παρενέργειες των φαρμάκων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά το παρακάτω *